Wedstrijdverslag Tulploop 2004

Door: Gerrit van der Lugt

Zondag 28 november is een delegatie van de Lierse Roadrunners afgereisd naar Roelofarendsveen om daar mee te doen met de TULPLOOP.

Arjen van Duin heeft connecties met een van de sponsors daar (Straathof) en we waren met hem meegegaan. We zijn: Arie Solleveld, Johan en Agatha Stolze en Gerrit en Jeannette van der Lugt en natuurlijk Arjen.

Het was een hele leuke en goed georganiseerde loop, waar je een vrij hoog tempo kon lopen als je tenminste de goeie benen had. We liepen allemaal de 10,2 km en alles ging goed alleen kwamen we vlak na de start een man tegen die zei: de 10,2 km rechts en de 5 links, alleen zei die er niet bij: voor de lopers precies andersom dus links  i.p.v. rechts, maar na dit kleine foutje liep het goed. Voor de start en 3 keer tijdens de loop werd er drank en eten aangeboden, heel goed.

De tijden van ons groepje:

Johan  ong. 45 min

Gerrit  51.30 min

Arie en Arjen  56.20 min

Agatha en Jeanette 62 min een dikke pr. voor de dames de tijden kunnen een paar sec. afwijken maar de uitslag komt op:   www.plantaris.nl

De start was al om 11 uur dus we waren al vroeg klaar en na de loop begon de pret pas (zie bijgestuurde foto's)

Agatha had ook nog in het damesteam van Straathof meegelopen en zowaar dat team behaalde de 3e plaats. Gefeliciteerd.

We werden als vips behandeld bij Straathof en dat is ook niet verkeerd, we hebben geloof ik 3 verschillende stukken taart op met daarbij de nodige champagne en bier, nou dan weetje wel hoe laat het is (heel gezellig).

Maar op een gegeven ogenblik moesten we toch naar huis en binnen no-time stonden we in de file en waar je normaal 25 min. overdoet hadden we nu 2 uur voor nodig

En dan zie je met al dat bier op dat je toch nog even een sanitaire stop moet maken al ben je bijna thuis.

Al met al een heel gezellig dagje en volgend jaar gaan we weer mee Arjen.

 

Klik op de foto om te vergroten.

 
Tulploop 2004 Tulploop 2004 Tulploop 2004
 
Tulploop 2004 Tulploop 2004 Tulploop 2004
 
Tulploop 2004 Tulploop 2004